Vijesti / Društvo

SPORTSKA ABECEDA Škola rolanja kreće od 26. lipnja u Parku za mlade

SPORTSKA ABECEDA Škola rolanja kreće od 26. lipnja u Parku za mlade

Udruga Sportska abeceda organizirat će i ove godine Školu rolanjaza djecu od 5 do 14 godina. Ova aktivna udruga, koja inače organizira i klizanje zimi, lani je prvi puta organizirala Školu rolanja, a ove godine planira to podignuti i na višu razinu.

Škola rolanja će se održavati od 26. lipnja do 3. srpnja u Parku za mlade, na poligonu kod groblja. Škola će se održavati u prijepodnevnim terminima, a uključeno je šest dana rolanja i šest treninga. Sa djecom će raditi treneri koji imaju iskustva rada s djecom u Univerzalnoj sportskoj školi, školi klizanja i školi rolanja te su djeci već dobro poznati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djeca će biti podijeljena i dvije grupe, ovisno i predznanjima, u početnike i naprednike, tako da se svi koji žele mogu upisati.

- Pošto je rolanje dosta popularno, želimo da djeca nauče rolati ali i da se druže i zabavljaju u ugodnom društvu uz prijatelje i trenere te da im školski praznici ostanu u lijepom sjećanju – istaknuo je Željko Herceg, glavni trener i organizator.

Ove godine i Grad Varaždin se uključio u Školu rolanja, pa će sufinancirati dio škole rolanja. Cijena za šest dana rolanja, tako je da djecu 175 kuna, a ostatak od 30% sufinancirat će grad svakom djetetu. Svaki polaznik i polaznica škole rolanja dobit će i majicu za trening, diplomu na kraju te napitke (voda i sok) te klipiće tijekom treninga škole.

Za sve ostale informacije i prijave javiti se na 0918867164 ili [email protected]

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci