Vijesti / Društvo

Ovog ljeta besplatne radionice za klince s varaždinskog područja, evo detalja...

Ovog ljeta besplatne radionice za klince s varaždinskog područja, evo detalja...

Tijekom ljeta u četiri varaždinska prigradska naselja održat će se besplatne radionice za djecu od ponedjeljka do petka od 10 do 13 sati, a počinju u Jalkovcu, zatim slijede Biškupec, Črnec i Poljana Biškupečka.

- U razdoblju kada nema škole, a kako bismo kvalitetne sadržaje ponudili svoj djeci, osmišljene su sportske, medijske, interaktivne i razne radionice iznenađenja. Radionice će se održati u društvenim domovima, a djeca će provoditi četiri sata dnevno u igrama, stvaralaštvu, kvizovima, pokusima te drugim raznim zabavnim i edukativnim osmišljenim aktivnostima - ističu iz Grada Varaždina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program traje četiri tjedna od 18. lipnja do 15. srpnja u vremenu od 10 do 13 sati, po 5 dana (od ponedjeljka do petka) prema rasporedu:

Jalkovec od 18. do 22. 6. 

Biškupec od 25. do 29. 6.

Črnec od 2. 7. do 6. 7.

Poljana Biškupečka od 9. 7. do 13. 7.

- Projekt je zamišljen za djecu školske dobi kojima završetkom nastave ostaje puno slobodnog vremena kojeg je potrebno iskoristiti na pravi način i u dobrom društvu. Svaki dan planirane su igre, sportske aktivnosti, različite interaktivne aktivnosti, natjecanja, pokusi, razgovor, facepaint, glazbene radionice-pjevanje, sviranje gitare, dostupni su različiti materijali i rekviziti: Igre, Xbox, sportski rekviziti, materijali za likovno i glazbeno stvaralaštvo. S obzirom na broj djece, zainteresiranost i starost djece provoditi će se osmišljene aktivnosti kako bi se kvalitetno ispunilo njihovo slobodno vrijeme dok su ujedno i pod nadzorom - ističu organizatori.

Završno zajedničko druženje bit će u Poljani Biškupečkoj 14. srpnja kako bi igrama te zabavom obilježili kraj naše radionice.

Prethodna najava nije obvezna, dovoljno je doći u određeni termin na određeno mjesto, radionice su besplatne. Predviđena je i užina (pecivo i sok).

Inicijatorica projekta je Danijela Puškadija, gradska vijećnica, voditeljica radionica je Lana Žiher, a sve informacije, kao i prijaviti dijete - možete dobiti na njihove brojeve telefona:

Danijela Puškadija - 099 851 0364

Lana Žiher - 091 945 8451

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci