Vijesti / Društvo

Kupite božićno drvce, vratite, a Parkovi će ga ponovno zasaditi u siječnju

Kupite božićno drvce, vratite, a Parkovi će ga ponovno zasaditi u siječnju

Savjet mladih Grada Varaždina, u suradnji s tvrtkom Parkovi d.d., započeo je s provođenjem akcije 'Zasadimo božićno drvce'.

Građane se želi potaknuti na kupnju božićnog drvca u lončanici, u Gradskoj vrtlariji Parkova, koje bi najkasnije do 23. siječnja iduće godine vratili tamo vratili. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni koji to učine dobit će poklon bon s kojim ostvaruju 20 posto popusta za kupnju robe iz asortimana tvrtke Parkovi d.d., a oni će se pobrinuti za prikupljena drvca, točnije, ponovno će ih zasaditi u šumu ili park. 

- Savjet mladih inicirao je organizaciju prikupljanja božićnih drvca, a sam organizator i provoditelj inicijative je tvrtka Parkovi d.d. Akcijom želimo potaknuti svjest o očuvanju prirode i našeg zelenila koje nas okružuje. Moramo biti svjesni da živimo u sve zagađenijem svijetu, a da se poteškoće koje zagađenje donosi sve teže i sporije rješavaju. Svim čuvarima prirode ovom prigodom, Parkovi su osigurali popust za kupnju novih sadnica iz njihovog asortimana. Pozivamo sve građane da zajedničkim snagama, u doba darivanja, nešto darujemo prirodi - istaknuli su iz Savjeta mladih Grada Varaždina.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci