Vijesti / Društvo

Turistički vodiči besplatno će voditi građane kroz Varaždin i Ivanec

Turistički vodiči besplatno će voditi građane kroz Varaždin i Ivanec

Društvo turističkih vodiča i pratitelja Varaždin i ove će se godine uključiti u obilježavanje Međunarodnog dana turističkih vodiča. Kao posebnost ovogodišnjeg dana turističkih vodiča u suradnji sa Urbactovom lokalnom grupom projekta MAPS, Gradskim muzejem u Varaždinu pridružili su se danima otvorenih vrata vojarne u Optujskoj ulici pod nazivom 'OpTUjska je TU, a gdje si TI'.

Tako će 20. veljače u vremenu od 10 do 12 sati vodiči voditi zainteresirane građane po prostoru vojarne u Optujskoj ulici i pokušati upoznati svoje sugrađane sa tim vrijednim prostorom. Grupe će kretati sa glavne porte iz smjera TP Branka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ni ove godine nisu zaboravili građane koji žele razgledati grad u pratnji vodiča i biti turisti u svojem gradu. Grupe će se formirati također 20. veljače u vremenu 10 do 12 ispred TZ grada Varaždina, Ivana Padovca 3.

Istovremeno u Ivancu uz suradnju s Turističkom zajednicom grada Ivanca i Osnovnom školom Ivana Kukuljevića Sakcinskog, sudionici će autobusom i pješke obići tradicionalne lončare i upoznati se sa lončarstvom ivanečkog kraja.

Program počinje 20. veljače u 10 sati, dok molimo zainetesirane da se prijave do 19. veljače zbog ograničenog broja mjesta u autobusu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci