Schtig i Gorilla najizgledniji kandidati za mjesto ministra branitelja?

U jeku velikih preokreta oko pozicije ministra branitelja, jučer je premijer Orešković spomenuo nekoliko kandidata, a na popisu se našlo i ime (odnosno imena) naših superjunaka Schtiga i Gorille. Kako bismo izbjegli moguće špekulacije, odmah smo kontaktirali njihov Brlog i pokušali doći do najsvježijih informacija.

Recite našim čitateljima koliko ima istine u spominjanju vas kao najizglednijih kandidata za mjesto ministra branitelja te koje prepreke vidite da se to stvarno i realizira?

Zahvaljujemo se na javljanju i prije svega pozdravljamo sve vaše čitateljice i čitatelje. Naravno, i one koji samo ‘proskrolaju’ kroz portal, a ne čitaju. Istina je, kontaktirao nas je premijer Orešković i spremni smo, kao i uvijek, pomoći u ovoj teškoj situaciji, koja se već previše razvukla. Ne vidimo neke posebne prepreke, osim što nam trebaju dva mjesta, odnosno dvije stolice. Naravno, ne govorimo o uzorcima stolice koje je ponekad potrebno dostaviti u mikrobiološki odjel, već klasičnim foteljama.

Znači li to da je kraj trakavice na vidiku?

Hm, opet s ovom trakavicom malo aludirate na stolicu. Naravno, no samo u slučaju da se ministarske plaće ne diraju. Štoviše, želimo razgovarati i o mogućem povećanju plaća, barem u segmentu braniteljstva.

Želite reći kako vam je novac na prvom mjestu?

Nikako! Na prvom mjestu nam je Varteks, zatim novac i na trećem hrvatska država.

Pošto ste tako jasno rangirali svoje prioritete, možete li nam reći na kojem su vam mjestu žene? Dosta rijetko govorite o svom privatnom životu.

Da. Većina žena je na mjestu.

Koji bi bili vaši prvi koraci ukoliko sve uspijete dogovoriti s premijerom?

Prvo ćemo imenovati pomoćnike, a zatim pomoćnike pomoćnika. Prvi pomoćnik bio bi Lino Červar, kojeg svi pamtimo po čvrstoj obrani, a najizgledniji kandidati za pomoćnike pomoćnika bili bi Josip Šimunić, pas od Ibrice Jusića, Stanija i Zmaj od Šipova. Nakon imenovanja pomoćnika i njegovih pomoćnika, postavili bismo šatore u svim većim gradovima u Hrvatskoj te ih u što kraćem roku uklonili, kako bismo pokazali da ne mislimo samo sjediti, već i sanirati krucijalne probleme.

Zahvaljujemo se na vašem vremenu te se nadamo kako ćete uspjeti u svom naumu.

Nije li Naum muško ime? Yoshimpa i hvala vama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije