Vijesti / Društvo

'40 DANA ZA ŽIVOT' Udruga Betlehem poziva na bdijenje i molitvu protiv pobačaja

'40 DANA ZA ŽIVOT' Udruga Betlehem poziva na bdijenje i molitvu protiv pobačaja

Varaždinska podružnica Udruge Betlehem, koja promiče dostojanstvo ljudskog života i obrane nerođenog djeteta, na svom je Facebook profilu objavila da pozivaju sve zainteresirane na cjelonoćno bdijenje povodom nove korizmene kampanje '40 dana za život'.

- Predragi, povodom nove korizmene kampanje '40 dana za život' pozivamo vas na cjelonoćno bdijenje pred Presvetim Euharistijskim Sakramentom s petka na subotu, s 24. na 25. veljače, kod naših Kapucina u Varaždinu, od 19 do 7 sati. Započet ćemo Misnim slavljem u 19 sati, predvodit će ga fra. Mijo Šarćević, a završili bismo u 7 sati, također Svetom misom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U tami noći borimo se molitvom protiv tame grijeha, molimo za sve naše osobne potrebe, osobito za četrdesetodnevno bdijenje koje će biti ispred bolnica, kao tihi jasan znak borbe za prestanak pobačaja u našem gradu, domovini i u cijelom svijetu, a koje će biti od 1. ožujka do 9. travnja. Molimo Vas, pozovite svoju župu/zajednicu/vjenike da nam se pridruže u klanjanju! - stoji u objavi Udruge Betlehem.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci