Vijesti / Društvo

COSMO STUDENTICA Kaja Pavlinić pobjednica Cosmovog natječaja u svojoj kategoriji

COSMO STUDENTICA Kaja Pavlinić pobjednica Cosmovog natječaja u svojoj kategoriji

Natječaj 'Više od selfija' koji promovira postignuća djevojaka i žena u više kategorija, objavljen u Cosmopolitanu prije nešto više od mjesec dana, sada je objavio i pobjednice.

Čitatelji i stručni žiri odlučili su da je mlada i ambiciozna Varaždinka Kaja Pavlinić pobjednica u svojoj kategoriji 'Cosmo studentica'.

> VIŠE OD SELFIJA Buduća liderica Kaja Pavlinić u Cosmopolitanovom natječaju

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kaja je 20-godišnja studentica FER-a u Zagrebu, dobitnica je nagrade 'Buduće liderice', sudjelovala je na brojnim međunarodnim konferencijama, kao što su Young Leaders For Tomorrow's Europe u Bratislavi, Global-In Fellowship u Berlinu i Open Government Partnership u Parizu.

Uz pomoć US Embassy Zagreb pokrenula je svoj antikorupcijski projekt Integritas, kojem je cilj osvijestiti učenike i studente o raširenosti prepisivanja i kršenja integriteta u obrazovnim ustanovama.

Također, zajedno sa svojim timom, osnovala je energetski startup Tinja, koji je trenutačno u 10. generaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, a dobio je i nagradu za najbolju ideju i energetski startup na Startup Europe Awards Croatia te Open Data Youth Academy.

> Kaja Pavlinić: 'Divno se naći među ambicioznim i karijerno ostvarenim ženama!'

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci