Vijesti / Društvo

Lepoglavskim umirovljenicima podijeljene uskrsnice u iznosu od 100 kuna

Lepoglavskim umirovljenicima podijeljene uskrsnice u iznosu od 100 kuna

Sukladno zaključku sa 27. sjednice Gradskog vijeća od lani, započela je podjela prigodne novčane potpore Grada Lepoglave umirovljenicima s gradskog područja. Kao i proteklih godina, lepoglavski umirovljenici čija mirovina ne prelazi iznos od 1.500 kuna ostvarili su pravo na novčani dar u iznosu od 100 kuna.

Rezultat je to dugogodišnje prakse proaktivne socijalne politike Grada Lepoglave kojom se nastoji pomagati svim građanima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

– Grad Lepoglava vodi računa o svim svojim građanima, posebice o onima treće životne dobi. Tako ćemo svim umirovljenicima koji imaju mirovine manje od 1.500 kuna dodijeliti prigodan uskršnji dar u iznosu od sto kuna. Znamo da to nije puno, no znamo da će im pomoći ovo blagdansko vrijeme učiniti ljepšim. Potrudit ćemo se da i drugim našim odlukama te projektima i programima, kao i ovom prigodom, pognemo našim sugrađanima – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić koji je zajedno sa svojim zamjenikom Hrvojem Kovačom razgovarao s lepoglavskim umirovljenicima.

Spomenuto je prilikom kratkog razgovora s umirovljenicima i kako Grad Lepoglava aktivno radi na inicijativi za otvaranjem staračkog doma u Lepoglavi te poboljšanju usluga gerontološke skrbi koju Grad provodi duži niz godina.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci