Vijesti / Društvo

DJEČJI PLAC Sajam rabljene dječje odjeće i igračaka u subotu na Gradskoj tržnici

DJEČJI PLAC Sajam rabljene dječje odjeće i igračaka u subotu na Gradskoj tržnici

Dječji plac, uspješan projekt koji od jeseni 2015. godine zajednički provode varaždinski FB humanitarci i Gradska tržnica, doživjet će svoje 9. izdanje u subotu, 13. svibnja, od 16:00 do 20:00 sati.

Ovaj jedinstveni sajam već tradicionalno okuplja zainteresirane 's obje strane klupa' jer mnoštvo je prodavača koji na ovaj način žele zbrinuti rabljene stvari svojih mališana, a još više kupaca koji nabavljaju sve što im je potrebno, uz znatne uštede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kupnja rabljene dječje robe isplati se jer cijene su višestruko niže od nove odjeće, a s obzirom da mališani brzo rastu, kupnjom na dječjem placu može se uštedjeti i nekoliko tisuća kuna.

U ovom terminu očekuje se bogata ponuda proljetne i ljetne odjeće – jaknica, hlača, majica, haljinica, tajica, cipelica, ali i igračaka za vodu, bicikala, rola i druge opreme.

Gradska tržnica i FB humanitarci pozivaju stoga sve roditelje, bake i djedove, da posjete varaždinski plac u subotu poslijepodne, provjere ponudu na klupama i obnove garderobu svojih mališana.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci