Vijesti / Društvo

MATURANTSKO LUDILO Raspored događanja u DC Šampion i biranje najrazreda

MATURANTSKO LUDILO Raspored događanja u DC Šampion i biranje najrazreda

Disko klub Šampion Domašinec tradicionalno priređuje najbolje maturantske partye na koje dolaze svi maturanti iz Međimurske i Varaždinske županije. Tako će biti i ove godine, a maturante očekuje 3 dana 'ludila'.

U utorak, 16. svibnja održat će se otvorenje Norijade prvim maturantskim partyem uz nastup Kumova. Dan poslije, u srijedu, 17. svibnja, maturanti će se u Šampionu zabavljati uz svirku Tamburaškog sastava Frikovi iz Male Subotice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naravno, završni i najluđi party na rasporedu je u petak, 19. svibnja. Nastupit će svima dobro poznati Tragovi, a maturante očekuje i izbor najmaturanata koji će biti nagrađeni vrijednim nagradama.

Portali eMedjimurje.hr i Varaždinski.hr, u suradnji s Disko klubom Šampion, i ove godine organiziraju fotografiranje svih maturanata u njihovim odorama i objavu foto natječaja na Facebook stranicama eMedjimurje i Varaždinski.hr gdje će razredi maturanata čije fotografije prikupe najviše 'lajkova' biti nagrađeni bogatim nagradama.

Najbolji maturantski razred osvojit će adrenalinski dan u Accredo centru u Zasadbregu, ulaznice za koncert Miroslava Ilića 27. svibnja te ulaznice za jedan koncert po izboru za cijeli razred u DC Šampion ili dvorani Mesap u organizaciji DC-a Šampion.

Druga nagrada je bon za piće u vrijednosti 500 kuna te ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred u DC Šampion ili dvorani Mesap. Trećeplasirani razred također će osvojiti ulaznice za koncert po izboru i bon za piće u vrijednosti od 300 kuna.

Nagrade osvajaju i međimurski i varaždinski maturanti, uz napomenu da ulaznice za koncert po izboru maturanti moraju iskoristiti do kraja godine.

I ove godine je organiziran prijevoz u Šampion za sve maturante iz Preloga, Čakovca i Varaždina. Ulaz na partye iznosi simboličnih 15 kuna, što pokriva povratnu autobusnu kartu iz Čakovca ili Preloga. Za maturante iz Varaždina naplaćuje se povratna karta u iznosu 10 kuna, a povratna karta za sve koji nisu maturanti je 20 kuna. Raspored prijevoza bit će naknadno objavljen.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci