Vijesti / Društvo

MEĐUNARODNI DAN JOGE Vježbanje za sve uzraste ove srijede na Stančićevom trgu

MEĐUNARODNI DAN JOGE Vježbanje za sve uzraste ove srijede na Stančićevom trgu

Varaždin će se i ove godine upisati na listu svjetskih gradova u kojima će se 21. lipnja obilježiti Međunarodni dan joge.

U srijedu, 21. lipnja, besplatan sat joge od 19 do 20 sati će na tratini kod Kule stražarnice na Stančićevom trgu voditi instruktori Joge u svakodnevnom životu, Joga studija Shakti, Joga studija Plavo drvo i Joga studija Šareni slon. Vježbati mogu svi, bez obzira na dob i predznanje o jogi, dovoljno je samo ponijeti prostirku i udobno se odjenuti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Međunarodni dan joge u Varaždinu se ovako organizirano po prvi put obilježio prošle godine, na inicijativu i u izvršnoj organizaciji Međunarodnog udruženja 'Joga u svakodnevnom životu', a s obzirom na velik lanjski odaziv, organizatori vjeruju kako će jogu na Stančiću i ove godine vježbati mnogi Varaždinci.

U slučaju kiše, vježbe će se preseliti u palaču Herzer. Ni ove godine nije izostala potpora Veleposlanstva Republike Indije u RH, Grada Varaždina i Zajednice sportskih udruga grada Varaždina.

Inače, Međunarodni dan joge je 2014. godine proglasila Opća skupština Ujedinjenih naroda, na incijativu indijskog premijera Narendre Modija i uz potporu 193 zemlje svijeta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci