Vijesti / Društvo

LJETO U VARAŽDINU Sport, rekreacija i zabava - evo što vas čeka na Kapucinskom!

LJETO U VARAŽDINU Sport, rekreacija i zabava - evo što vas čeka na Kapucinskom!

Teren za odbojku na pijesku, pješčanik za igru te oaza za osvježenje - sve je to samo dio Ljeta na Kapucinskom koje se održava i ove godine!

- U sklopu Ljeta u Varaždinu, ove godine u suradnji s Gradom Varaždinom, na Kapucinskom trgu bit će sportsko-rekreacijsko-zabavna zona. Mnogo je događanja u gradu ljeti, a dio na ovom trgu namijenjen je sportu, kako bi Varaždince, ali i posjetitelje i ljetnih dana naveli na rekreaciju - istaknula je Jelena Toth, direktorica Turističke zajednice grada Varaždina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na trgu je ove godine uređen teren za odbojku na pijesku, većih dimenzija nego lani, zatim beach bar i zona za osvježenje s vodenom maglicom.

- Ove će godine teren biti iskorišten za sportski događaj 'Final 4 rukomet na pijesku', utakmice koje će se igrati 14. i 15. srpnja, a ujedno su priprema za Europsko rukometno prvenstvo koje se u siječnju 2018. održava i u Varaždinu.

Suorganizator je Gradska tržnica Varaždina koja se, istaknula je Toth, pobrinula za uređenje.

- Više od 200 tona pijeska je na Kapucinskom, a oni koji su imali prilike isprobati teren, rekli su kako je uistinu odlične kvalitete. Program je raznolik - od petka, 21. srpnja, Plesni klub Takt Varaždin organizirat će plesnjake, a 22. srpnja bit će Family day - dan za druženje roditelja i djece. Tog će dana sve završiti koncertom Mie Dimšić od 21 sat.

Program traje do 5. kolovoza, a za kraj manifestacije pripremljen je koncert grupe 'Bang Bang'.

- Novina je i besplatno korištenje terena za odbojku, potrebno je samo rezervirati termin u Beach baru na Kapucinskom ili na brojeve telefona: 042 421 494 ili 099 555 1120 - kazala je Toth.

Ljeto u Varaždinu ove je godine organizirano u rekordnom roku, a riječ je o osamdesetak programa, istaknula je Sandra Malenica, zamjenica gradonačelnika.

- Od niz programa istaknula bih rukometni turnir, a osim sportskog programa očekuje nas i glazbeni. Grad je izdvojio 130 tisuća kuna, a povećanje budžeta odnosi se na organizaciju spomenute rukometne manifestacije - kazala je Malenica.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci