LOVREČEVO Vodeni tobogan u centru Var. Toplica spreman, evo kako će izgledati

Varaždinske Toplice pripremile su bogat program povodom proslave Dana grada, popularnog festivala Lovrečevo.

U tri dana manifestacije, od 11. do 13. kolovoza, grad će biti podijeljen na četiri tematske cjeline – Vinski, Urbani i Eko grad te Grad zabave.

Glazbeni program odvijat će se na čak tri pozornice, a potvrđen je nastup deset glazbenih sastava.

Tako će u Vinskom gradu publiku zabavljati tamburaški sastavi Špancir i ExFakini. A kakav bi to bio Vinski grad bez bogate ponude vrhunskih vina, za koja će se pobrinuti vinari sjeverozapadne Hrvatske. Uz vrhunska vina ide jednako tako ukusna gastronomska ponuda.

Urbani grad mjesto je gdje će posjetitelji moći saznati sve o craft pivama te, naravno, kušati pive malih hrvatskih pivovara na Craft beer festivalu, za što će se pobrinuti varaždinska pivnica Medina škrinja. Ovdje će publiku zabavljati Trio Decoro, DJ Fankotoner i sastav Ex Friends.

U subotu, 12. kolovoza, od 21 sat nikako se ne smije propustiti “Zvijezda padalica”, odnosno, organizirano gledanje kiše meteora, poznatijih kao Suze sv. Lovre.

Središnji program ovogodišnjeg Lovrečeva odvija se u Gradu zabave. Svakako posebna atrakcija je najveći i najneobičniji vodeni tobogan, dugačak čak 150 metara, koji će prolaziti centrom grada za pravu adrenalinsku zabavu nikada viđenu u ovom dijelu Hrvatske, ali i puno šire.

Za glazbeni program pobrinut će se Prvi april, Kraljevi i Vizija band. U Ulici Ivana Tkalčića svoj će asortiman predstaviti proizvođači zdrave hrane i preparata u sklopu Eko sajma.

Tobogan u Toplicama je spreman, pogledajte kako će izgledati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije