Varaždinci isprobali Aeropress kavu, Skloništu za beskućnike doniran megaburger!

Čak ni najava lošeg vremena i kiša nisu uspjele pokvariti doživljaj najbolje kave koja se danas servirala u Maraschino baru u Varaždinu. Vrhunski bariste iz Zagreba danas su cijelo jutro Varaždincima besplatno spravljali vrhunsku kavu na načine koji baš i nisu uobičajeni za naše podneblje.

Svi koji su se danas ujutro našli u Maraschino baru imali su prilike probati kavu koja se priprema kroz Aeropress, odnosno metodom koja ujedinjuje kavu sličnu espressou s jačinom filter kave, a priprema se ručno, bez aparata za kavu. Osim aeropress kave, kavoljupci su deustirali i V60 način pripreme kave.

Pravo iznenađenje dana došlo je iz Svetog Martina. Gastro ekipa Lifeclass Termi Sveti Martin odlučila je donirati najveći burger sjeverozapadne Hrvatske kako bi počastili i uljepšali ovaj vikend štićenicima Skloništa za beskućnike iz Varaždina.

Popodnevni dio zabave u TTSu rezerviran je za burgeroljupce, ali i rekreativne sportaše. Od 16 sati cijeli će Varaždin zamirisati po najfinijim burgerima koje sjeverozapadna Hrvatska ima za ponuditi! Svoje će pozicije zauzeti burger majstori iz American Dollar Bara iz Varaždina, Đurine Hiže, Starog Hrasta iz Čakovca, Central parka iz Čakovca i Bluesuns hotel Kaj iz Marije Bistrice.

Osim najboljih burgera, desetak hrabrih nogometnih ekipa okušat će se i u turniru u Bubble Footballu, najsmješnijem nogometnom turniru, a pobjednike čekaju vrijedne i bogate nagrade.

Cure i dečki okupljeni u ekipu CrossFit Varaždin pokazat će svima zainteresiranima kako izgleda jedan CrossFit trening i što sve mogu očekivati ukoliko se odluče početi baviti tim sportom upravo u TTS Sport centru, a na kraju će nas sve do dugo u noć na nogama držati varaždinski bend JamIT.

S obzirom na vremenske uvjete, cijeli se događaj seli na prostor unutarnje dvorane, tako da ne brinete, nitko neće pokisnuti. Veselimo se vašem dolasku, družimo se zajedno od 16 sati pa do kad izdržite!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije