Vijesti / Društvo

Pridružite se 'Obiteljskoj biciklijadi' i obiđite lepoglavski kraj

Pridružite se 'Obiteljskoj biciklijadi' i obiđite lepoglavski kraj

Zajednica sportskih udruga grada Lepoglave i ove godine organizira aktivnosti povodom obilježavanja Europskog tjedna sporta.

Prva je organizirana protekle nedjelje,a riječ je o Memorijalnoj utrci 'Josip Putar'. Tijekom cijelog se tjedna u osnovni školama i dječjim vrtićima s gradskog područja organiziraju sportski programi, većinom je riječ o kretanju, u koji su uključeni svi učenici i vrtićki mališani.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu, 30. rujna održat će se biciklijada na kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani građani. Start je u 15.30 sati na SRC-u Lepoglava. Sudionici će proći rutu dugu 11 kilometara: SRC Lepoglava – Gornji Vulišinec – Crkovec – Kamenica – Kamenički Vrhovec – SRC Lepoglava.

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Glavna tema kampanje 'Tjedna sporta' i dalje je„#BeActive“.

Europski tjedan sporta usmjeren je na poticanje sudjelovanja u sportu i tjelesnim aktivnostima te podizanje svijesti o njihovim brojnim dobrobitima. 'Tjedan sporta' namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Trebao bi okupiti pojedince, tijela javne vlasti, sportski pokret, organizacije civilnog društva i privatni sektor. Lokalnim inicijativama 'Tjedan sporta' nastoji potaknuti Europljane da redovito budu aktivni (#BeActive) te im nadasve posvijestiti višestruku dobrobit vježbanja u svakodnevnom životu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci