Vijesti / Društvo

Učiteljica Prve osnovne Draženka Kolonić boravila na seminaru u Francuskoj

Učiteljica Prve osnovne Draženka Kolonić boravila na seminaru u Francuskoj

Učiteljica razredne nastave Draženka Kolonić sudjelovala je na eTwinning seminaru 'Umrežavanje s kolegama iz zemalja mediteranske regije' održanom od 6. do 8. listopada u Montpellieru, Francuska, kao jedna od ukupno tri predstavnika iz Hrvatske.

U sklopu seminara sudionici su se detaljnije upoznali s načinom rada preko eTwinning platforme, te predstavili svoje projektne ideje i započeli nove projekte u kojima će sudjelovati sa svojim razrednim odjelima. Učiteljica Kolonić predstavila je svoj projekt 'Eko umrežavanje'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom seminara, učiteljica Kolonić uspostavila je partnerske odnose s predstavnicima iz Francuske, Malte i Bosne i Hercegovine s kojima će zajedno krenuti u realizaciju novog eTwinning projekta.

Time se nastavlja stručno usavršavanje učitelja I.osnovne škole u okviru Erasmus+ projekata u kojima ta škola sudjeluje ove godine s čak pet projekata. Sve aktivnosti seminara financirane su u okviru programa Erasmus+ , eTwinning od strane Europske unije preko Agencije za mobilnost i programe EU.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci