Vijesti / Društvo

UPISI Varaždinske mažoretkinje traže nove članice

UPISI Varaždinske mažoretkinje traže nove članice

Ovotjednim obilaskom varaždinske Prve Osnovne škole i prezentacijom mažoret vještina Varaždinske su mažoretkinje obišle svih 7 osnovnih škola i 20- tak dječjih vrtića na području grada Varaždina.

Kao i uvijek u ovo vrijeme, dakle početkom nove školske godine, održavaju se upisi novih članica, a zainteresirane djevojčice starosti od 4 do 7 godina upisuju se u dječji sastav, od 8 do 11 godina u mlađe ili starije kadetkinje, od 12 do 14 godina u juniorski, a od 14 godina i starije u seniorski sastav.

Djevojčice i njihovi roditelji treninge mažoretkinja mogu pogledati u sportskoj dvorani dječjeg vrtića Graberje ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 18 do 20 sati, kako bi se upoznali s njihovim radom i dodatno informirali.

Svaka upisana mažoretkinja dobiva uniformu i mažoret štap, a dolaskom na treninge stječe sposobnosti i vještine koje koristi prilikom brojnih nastupa za potrebe grada Varaždina i Varaždinske županije na revijalnim i natjecateljskim nastupima.

Druženje, zajednički treninzi, putovanja i nastupi korisno će upotpunit slobodno vrijeme djevojčica željnih izvanškolske aktivnosti pod imenom Varaždinske mažoretkinje.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!