ČETVRTA SREĆA ‘Hvala timu, bivšem i sadašnjem, ovo je veliki dan za naš turizam’

– Konačno, četvrta sreća!

Bila je to prva reakcija Jelene Toth, direktorice Turističke zajednice grada Varaždina, nakon proglašenja Špancirfesta turističkim događajem godine sinoć u Malome Lošinju.

> IZNIMNO PRIZNANJE Špancirfest proglašen turističkim događajem godine!

Nagrada je to koju je Špancirfest primio za svoje lanjsko, 18. izdanje, upravo ono koje je ostalo zapamćemo i zabilježeno po minusu u poslovanju i nakon kojeg je Manu Chao bio glavni predmet ‘analize’. Bio je to Špancirfest nakon kojeg je kao neisplativa ukinuta velika pozornica podno bedema Starog grada.

Ipak, struka je upravo tome izdanju Špancirfesta odlučila dodijeliti nagradu.

– Već sam ulazak u finale, četvrtu godinu za redom, to je već priznanje. Kada vas struka stavi u finale i kada struka ocijeni da ste manifestacija koja zaslužuje ući u elitno društvo tri najjača turistička događaja u godini, onda je to velika stvar. Priznanje je još i veće kada uzmete u obzir da je danas stvarno sve više kvalitetnih manifestacija, kreativnih, inovativnih festivala i događanja u Hrvatskoj i konkurencija je velika. Posebno me veseli da smo dobili nagradu kao turistički događaj godine za 18. Špancirfest, kada smo proslavili punoljetnost, kada smo još više digli ljestvicu što se tiče Špancirfesta i nadam se da ćemo u istome smjeru i istome tonu nastaviti i dalje. Ova nagrada, kao i sve druge nagrade, obvezuje – izjavila je Jelena Toth nakon proglašenja na Danima hrvatskog turizma.

Na društvenim mrežama uputila je i zahvalu:

– Hvala timu Turističke zajednice grada Varaždina, bivšem i sadašnjem, koji je gradio festival. Danas je veliki dan za varaždinski turizam – napisala je Jelena Toth.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije