Vijesti / Društvo

Od 15. studenog počinju prijave na tečaj za radioamatere operatore 'P' razreda

Od 15. studenog počinju prijave na tečaj za radioamatere operatore 'P' razreda

U srijedu, 15. studenog, u 18 sati će u prostorijama Radio kluba Varaždin Graberje 33 (bivši centar Tomislav Špoljar) početi prijave na tečaj za radioamatere operatere 'P' razreda.

- Stariji ste od 12 godina, želite posjedovati vlastitu radio postaju, upoznati prijatelje diljem svijeta, naučiti više na područjima informatike, elektronike, elektrotehnike, učiti strane jezike, koristiti se modernim komunikacijskim tehnologijama te naučiti zaboravljeni Morzeov kod, prijavite se na tečaj za radio amatere operatore 'P' razreda - stoji u najavi tečaja.

Polaganjem ispita postajete članom Radio kluba Varaždin te stječete zakonsko ovlaštenje za rad priznato svugdje u svijetu isto tako stječete zakonsko pravo da kod kuće posjedujete radio postaju ili je uvijek nosite sa sobom bez zakonskih posljedica.

Imate pravo na korištenje radio amaterske infrastrukture repetitora i digipitora te besplatno korištenje interneta i klupskih uređaja te antenskih sustava i mogućnost za sudjelovanje u svjetskim i domaćim natjecanjim.

- Ako želite saznati više dođite u navedeno vrijeme na dogovor, a ako niste u mogućnosti dovoljno je da se prijavite i pošaljite mail na info@9a7a.com sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa, OIB, e-mail adresa) te ćemo Vas o terminima predavanja obavjestiti putem e-maila - stoji u najavi.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!