Vijesti / Društvo

GAMING DAY Raj za sve ljubitelje video igara ove će subote biti u Lumini centru

GAMING DAY Raj za sve ljubitelje video igara ove će subote biti u Lumini centru

Gaming Day u trgovačkom će se centru Lumini održati u subotu, 18. studenog, od 9 do 21 sat. Ta tradicionalna manifestacija koja okuplja zaljubljenike u gaming scenu iz sjeverozapadnog dijela zemlje, ove godine nosi podnaslov Full Gaming. To znači da će se posjetitelji moći okušati u raznim igricama te koristiti različitu tehnologiju kojom su igre u posljednja tri desetljeća ušle u našu svakodnevicu.

Različiti segmenti gaminga bit će predstavljeni u kutcima s imenima: Retro, Console, VR, Tournament i F1. Najveće se uzbuđenje očekuje na turniru u PES-u. Zbog toga se zainteresirani za sudjelovanje u tom natjecanju do petka trebaju prijaviti putem e-adrese: info@lumini.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijedne nagrade za najuspješnije osiguravaju Sport Vision i Mobil Media. Pored sportske i računalne opreme, među nagradama je i igra Fifa 2018.

U znaku nogometa je i poseban program u igraonici Twister. Od 11 do 13 sati djeca će tamo moći zaigrati Fifu. Nakon sudjelovanja u malom nogometnom turniru na Playstationu, mogu zaigrati stolni nogomet ili nogomet u tzv. kavezu. Prigodnim nogometnim motivima moći će oslikati lice i tijelo. Svi sudionici programa u Twisteru dobit će naljepnicu s posebnom oznakom, a pri izlasku iz igraonice slatki paketić.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!