Vijesti / Društvo

'BEZ ZELJA NEMA VESELJA' Humanitarna akcija ove subote na varaždinskom placu

'BEZ ZELJA NEMA VESELJA' Humanitarna akcija ove subote na varaždinskom placu

U subotu, 18. studenog, će se na varaždinskom placu održati tradicionalna humanitarna manifestacija pod imenom 'Bez zelja nema veselja'.

Na događaju će nastupiti KUD Vidovec, a predstavit će se i posebni gosti iz Istre – folklorna skupina 'Buzetski biseri'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kiselo je zelje prava mala riznica vrijednih sastojaka, idealna za jačanje imuniteta pred zimu, koja blagotvorno djeluje na srce, krvotok i probavu. Sarma, najpoznatije zimsko jelo naše kuhinje, nikada nije tako ukusna kao kada ju priprema PPP Cafuk i Udruga kuhara Varaždinske županije. Oni će za posjetitelje placa pripremiti čak 500 porcija koje će se po cijeni od 10 kuna nuditi u humanitarne svrhe - stoji u najavi manifestacije.

Gradska tržnica želi pripremiti Varaždince na skori dolazak zime i podsjetiti kako je najbolji način za čuvanje zdravlja konzumacija domaće hrane i tradicionalnih nutritivno vrijednih jela.

Organizatori pozivaju sve koji žele provesti ugodno prijepodne uz druženje i ukusnu hranu, neka obavezno u subotu posjete tržnicu.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!