Vijesti / Društvo

Međimurje na iglama: Hoće li i u Čakovcu biti otvoren restoran McDonald'sa?

Međimurje na iglama: Hoće li i u Čakovcu biti otvoren restoran McDonald'sa?

Prema pisanju eMedjimurja, i u Čakovcu bi, u neko dogledno vrijeme, mogao biti otvoren restoran McDonald's. No zasad postoje tek glasine, dok iz službenog odgovora McDonald'sa nije moguće iščitati neke konkretne planove. 

- Hvala Vam na ukazanom interesu vezanom za proširenje mreže naših restorana. Proširenje mreže restorana je jedan od glavnih ciljeva McDonald'sa u Hrvatskoj te u skladu s tim pratimo tržište i u konstantnoj smo potrazi za novim kvalitetnim lokacijama. O lokaciji i terminu otvorenja novog restorana u našoj mreži, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti - stoji u odgovoru McDonald’sa na novinarski upit međimurskih kolega.

Izgradnja McDonald's restorana u Čakovcu uvelike bi narušila međužupanijske migracije, a možda bi nestala i jedna cijela subkultura međimurskih ljubitelja McDonald'sa.

No, tek treba vidjeti što će budućnost donijeti na tom planu. Naime, nije ovo prvi put da su takve glasine pojavile u međimurskoj javnosti, a proteklih godina ta nagađanja nisu se pokazala točnima.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!