Vijesti / Društvo

Profesorica iz Španjolske na praksi kod učitelja varaždinske Prve osnovne škole

Profesorica iz Španjolske na praksi kod učitelja varaždinske Prve osnovne škole

U sklopu Erasmus KA1 projekta 'Updating metodology in bilingual sections' profesorica engleskog jezika Irene Merino Martinez iz osnovne škole Bernardino Perez iz Valencije Don Juan došla je u I. osnovnoj školi Varaždin kako bi kroz primjere dobre prakse varaždinskih učitelja naučila kako implementirati inovativne metode poučavanja u nastavi engleskog jezika.

Osim nastave engleskoj jezika, Irene sudjeluje i na nastavi robotike, a u Varaždinu će boraviti dva tjedna. Od mentorice za engleski jezik, Stelle Kulaš, profesorica iz Španjolske naučit će kako koristiti nove metode učenja i poučavanja u nastavi engleskog jezika koristeći se tablet računalima i pametnim pločama, a od Ivice Kolarića imat će prilike naučiti kako organizirati nastavu robotike za učenike nižih razreda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, sudjelovat će na RoboCup natjecanju koje će se održavati ove subote u Zagrebu.

- Osim ove aktivnosti, planirana je suradnja između OŠ Bernardino Perez i I. OŠ Varaždin i u sklopu Erasmus KA2 projekta, a očekuje se i uzvratni posjet naših učitelja u Španjolsku – rekla je dr.sc. Tea Pavičić Zajec, koordinatorica projekta.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!