Vijesti / Društvo

NAGRAĐENI Izabrani izlozi u užem centru koji su najljepše božićno ukrašeni

NAGRAĐENI Izabrani izlozi u užem centru koji su najljepše božićno ukrašeni

Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina i ove su godine birali najoriginalniji božićni izlog ili najatraktivnije uređenu površinu ispred poslovnog prostora u povijesnoj jezgri, a autori tri najljepša Božićna izloga ili najljepše uređenih površina ispred poslovnog prostora, nagrađeni su s ukupno 6.000,00 kuna.

Kako bi se dodatno naglasio blagdanski ugođaj u prekrasnoj povijesnoj jezgri, Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina i ove godine raspisali su Natječaj za adventsko uređenje površina ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri ili najoriginalnijeg božićnog izloga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na natječaj su se mogli javiti zakupci ili vlasnici poslovnih prostora iz povijesne jezgre koji su u funkciji, a tema je bila - Božić.

- Prijavljeno je bilo 10 izloga, a moram priznati da smo očekivali više. Ideja akcije bila je potaknuti vlasnike poslovnih prostora u centru grada, ali i najmoprimce da ukrašavanjem izloga pomognu širiti blagdansko raspoloženje u Varaždinu - kazala je Jelena Toth, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Varaždina.

Ocjenjivački sud sastojao se od predstavnika Grada Varaždina, Turističke zajednice grada Varaždina i Galerijskog centra, a izabrana su tri najoriginalnija. 

Najoriginalnijim izlogom proglašen je izlog Hair and beauty studija Trish. Drugo mjesto pripalo je Optici Rauš, a treće mjesto Boutiqueu Mala Lu. Za pobjednike su osigurane i novčane nagrade – za prvo mjesto 3.000 kuna, drugo 2.000 kuna i treće mjesto 1.000 kuna.

> 'ČOVJEK - KLJUČ USPJEHA' Ovi pojedinci doprinose razvoju turizma u Varaždinu!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci