FOTO Savršena božićna priča u Varaždinskim Toplicama: Atmosfera je bila odlična!

Prigodna blagdanska manifestacija ‘Toplička Božićna priča’ pokazala se kao pun pogodak. Grad Varaždinske Toplice u suradnji sa svojom Turističkom zajednicom, pobrinuli su se raznolikošću programa i sadržaja privući pažnju svih građana Toplica, ali i velikog broja gostiju.

Program su dvodnevnom (16. i 17. prosinca) prodajnom izložbom radova otvorile članice vrlo aktivne Udruge žena ‘Naši cajti’, dok su se na Malom Božićnom sajmu na Trgu Republike Hrvatske, posjetiteljima predstavili proizvođači izvornih domaćih proizvoda. U ponudi je uistinu bilo svega, od domaćih sireva, preko meda i prerađevina od meda, do zanimljivih sapuna od kozjeg i magarećeg mlijeka.

Na svoje su došli i najmlađi posjetitelji Božićnog sajma. Naime, organizatori su za njih u suradnji s članovima Moto kluba ‘Aqua Bikers’ pripremili dolazak Motomrazova.

– A kakvi bi to Motomrazovi bili da sa sobom na motorima nisu dovezli i pregršt slatkih paketića. Veselo druženje nastavilo se uz pjesmu i ples te obavezan topli čaj i kuhano vino. Svatko je mogao pronaći nešto za sebe – istaknula je Lana Husnjak, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Varaždinske Toplice.

‘Toplička Božićna priča’ nastavljena je u petak, 22. prosinca, velikim božićnim koncertom u kongresnoj dvorani hotela Minerva. Uz orkestar Centra tradicijske kulture Varaždin i Nenada Kumrića Charliea, najveću pozornost privukli su nastupi klape Motovun i Ženske vokalne skupine Allegre.

– Atmosfera je bila odlična, a savršena kombinacija dalmatinskih i božićnih pjesama nikoga nije ostavila ravnodušnim. Program ovogodišnje ‘Topličke Božićne priče’ zaključile su mlade snage Kulturno umjetničkog društva Toplice u pratnji tamburaša. Možemo biti zadovoljni kvalitetom ovogodišnjeg programa, kao i posjećenošću, posebno kada govorimo o druženju s Motomrazovima i Božićnom koncertu – zaključuje Lana Husnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije