SKINNYKILE! Prijavite se na novi program TTS Sport centra i istopite višak kila!

Blagdani su stvar prošlosti, a mnogi od nas kao novogodišnju odluku zacrtali su odlazak u teretanu, početak vježbanja i pridržavanje pomno odabrane prehrane. Ako ste se prepoznali u tome, TTS Sport centar tu je za vas! Ekipa iz TTS Sporta osmislila je program namijenjen onima koji već dugo vremena muku muče s kilogramima, a trebali bi izgubiti 10, 15 ili više kilograma.

– Predstavljamo vam novi kompletni program pod nazivom SKINNYKILE! SKINNYKILE je program namijenjen ženama i muškarcima koje već dugi niz godina vode bitku s nagomilanim kilogramima i svima onima koji misle da su isprobali sve, a ništa im nije pomoglo u njihovom napretku i dostizanju željene težine. Dakle u ovom programu radit ćemo ciljano s onima koji imaju veliki problem s kilogramima jer vjerujemo da je svaki problem rješiv! – rekli su nam iz TTS-a.

Ovaj program ograničen je na svega 10 sudionika koje će odabrati trenerica Dinka Putar, a uz akcijsku cijenu od 300 kuna mjesečno osigurava vam:

  • SKINNYKILE savjetnicu – magistru kineziologije Dinku Putar, trenericu s višegodišnjim iskustvom u individualnim treninzima, voditeljicom Insanity Workout programa i osobu s dokazanim rezultatima u ‘transformacijskim treninzima’ – treninzima s osobama s velikim viškom kilograma;
  • SKINNYKILE treninge – vođene treninge dva puta tjedno u maloj grupi od svega 10 članova koji se prilagođavaju fizičkoj spremi i potrebama vježbača:
    • Treninzi su pod stručnim vodstvom;
    • Prilagođeni su potpunim početnicima i postepeno postaju sve intenzivniji;
    • Vježbačima je zajamčena privatnost – treninzi se odrađuju u ugodnom i poticajnom prostoru u kojem ste odvojeni od drugih iskusnijih vježbača tako da u SKINNYKILE programu nema mjesta sramu ili strahu od neznanja!
  • SKINNYKILE savjete o prehrani – analizom vaših prehrambenih navika utvrđujemo problem u jelovniku te ga zajedno prilagođavamo vašim potrebama i mogućnostima, ovo nije ‘fiksna’ dijeta koju je teško pratiti i koja iziskuje velike financijske izdatke, ovo su jednostavni prepravci vaših svakodnevnih jela koja će i dalje ostati ukusna i ‘poznata’ svim članovima vaše obitelji, ali će biti puno manje kalorična i puno zdravija;
  • SKINNYKILE recepte – znamo da je ponekad za dobar obrok potrebna i dobra inspiracija, upravo zbog toga u sklopu programa dobit ćete i recepte za svakodnevne obroke i međuobroke, jednostavne i brze ručkove, zdrave i hranjive doručke, ali i ‘bezgrješne’ slastice;
  • SKINNYKILE dnevnik – svoj napredak najbolje ćete pratiti tako što zapisujete treninge, savjete trenerice, recepte, mjere i osjećaje, baš zato darujemo vam i ovaj dnevnik koji će služiti kao poticaj za ostvarivanje finalnog cilja i podsjetnik zbog čega ste počeli i zašto ne odustajete!
  • SKINNYKILE savjetovanje – završili smo s treningom ili radionicom kuhanja, došli ste doma i sjetili se još pitanja? Odlazite na put i ne znate što spakirati kako ne biste ‘pokvarili’ svoj napredak? Skuhali biste neki obrok no niste sigurni koje sastojke je najbolje koristiti? Osjećate da gubite motivaciju i da vas samo korak dijeli od one čokolade u ormaru? Baš zato u sklopu programa osigurali smo i savjetovanje. U bilo kojem trenu svoju trenericu možete kontaktirati putem Vibera ili na neki drugi način i zatražiti savjet kako biste izbjegli ‘kriznu situaciju’.

– Prijavite se čim prije i osigurajte svoje mjesto u SKINNYKILE programu – nek ovo ljeto bude ono koje ste čekali cijeli život. Poklonite si zdravlje i sreću koju zaslužujete! – poručuju iz TTS Sporta.

Kako bi se prijavili za SkinnyKile program, u inbox Facebook stranice TTS Sport centra pošaljite svoj datum rođenja, ime i prezime, kontakt telefon te visinu i težinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije