Vijesti / Društvo

JAVNA TRIBINA Saznajte sve bitno o gospodarenju otpadnom na području Varaždina

JAVNA TRIBINA Saznajte sve bitno o gospodarenju otpadnom na području Varaždina

S početkom veljače stupila je na snagu 'Uredba o gospodarenju komunalnim otpadom', a tim povodom Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina, na čelu s predsjednikom Damirom Habijanom, organizira javnu tribinu pod nazivom 'Primjena nove uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom u Gradu Varaždinu' koja će se održati 15. veljače s početkom u 18 sati u kongresnoj dvorani Park Boutique Hotela.

Cilj tribine je da javnost detaljnije upoznati s novim odredbama, pravilima i načinom na koji će se uredba provoditi na području grada Varaždina.

Govornici na tribini su Damir Habijan, predsjednik Gradskog Vijeća Grada Varaždina, Davor Skroza, direktor Čistoće Varaždin, Robert Briški, savjetnik Uprave Čistoće, i Sanja Keretić iz Udruge Potrošač. 

- Budući da građani u vezi ove teme imaju brojna pitanja i nedoumice, želimo im odgovoriti na pitanja kao što su: na koji način je predviđeno odvojeno skupljanje otpada u kućama, a kako u višestambenim zgradama, kojim modelom će se osigurati pravedna naplata odvoza otpada, kako spriječiti moguće zlouporabe te koje su predviđene sankcije - poručuju organizatori.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!