Predavanje o socijalnom i psihofizičkom razvoju djece 16. veljače u Varaždinu

‘Ako rode nose djecu, tko donosi dobre roditelje?’ naziv je informativnog predavanja u ciklusu edukativnih radionica za roditelje koje kreću od ožujka u prostorima Društva psihologa Varaždin.

Predavanje će biti održano u petak, 16. veljače od 16,30 do 17,00 sati, a održat će se u sklopu ovogodišnjeg Psihošpancira.

Psihologinje Tea Bukvić i Monika Melnjak dat će kratki uvod u svaku od radionica u ciklusu, ispričati ukratko svoje iskustvo u radu s djecom i roditeljima te o tome od kud ideja i potreba za edukacijom o roditeljstvu.

Putem ciklusa radionica kojeg su nazvale ‘Akademija za roditelje’, roditelji i skrbnici će moći prepoznati teškoće kod djeteta, saznati više o psihofizičkom i socijalno-emocionalnom razvoju djece te steći vještine koje će pospješiti roditeljsku ulogu i odnos s djetetom.

Osim navedenog, na Psihošpanciru sve posjetitelje ove godine čekaju brojna zanimljiva predavanja i više od 130 stručnjaka spremih podijeliti svoja znanja i nove spoznaje iz svijeta psihologije. Ulaz na sva predavanja je slobodan

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije