Vijesti / Društvo

Turistička zajednica vas poziva da se uključite u kreiranje Špancirfesta

Turistička zajednica vas poziva da se uključite u kreiranje Špancirfesta

Festival grada Varaždina, Špancirfest, ove će godine od 17. do 26. kolovoza, jubilarni, dvadeseti put biti održan na najljepšoj pozornici u Hrvatskoj, na ulicama i trgovima u povijesnoj jezgri grada.

Kroz dva desetljeća trajanja, Špancirfest je izrastao u jedinstveni kulturno-turistički događaj, okrunjen priznanjem hrvatskog top događanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Nije jednostavno pronaći zajednički pojam pod koji bi se svrstala sva programska događanja Špancirfesta: ulični performansi, komedija, kreativnica, park kreative, niz glazbenih programa. Od etabliranih glazbenih imena do onih manje poznatih uličnih glazbenika, gastro&fun zona, prezentacije tradicijskih obrta i suvremenog produkt dizajna.... sve su to pojmovi preuski da bi objedinili ono što Špancirfest daruje svojim posjetiteljima, u profinjenom ambijentu varaždinske povijesne jezgre - stoji u priopćenju.

U cilju prepoznavanja prednosti i nedostataka te detektiranja smjerova budućeg razvoja Špancirfesta, organizatorima je želja čuti mišljenja i stavove građana i posjetitelja festivala.

Stoga pozivaju sve zainteresirane da odvoje malo svog slobodnog vremena i ispune anketni upitnik koji se može pronaći na web stranici Špancirfesta i stranici Turističke zajednice grada Varaždina.

Odgovore očekuju do kraja veljače, nakon čega će, početkom ožujka, biti održana i javna tribina na kojoj će se raspravljati o rezultatima ankete, kao i budućem razvoju Špancirfesta.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!