Vijesti / Društvo

Predstavljanje u Vinici: O nepoljoprivrednim djelatnostima u ruralnim područjima

Predstavljanje u Vinici: O nepoljoprivrednim djelatnostima u ruralnim područjima

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 6.2. 'Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima' tipa operacije 6.2.1. 'Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima' iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Vezano uz objavljeni natječaj Općina Vinica u suradnji sa Međunarodnom agencijom za razvoj d.o.o. i Općinom Donja Voća organizira predstavljanje navedenog Natječaja koje uključuje pregled prihvatljivosti prijavitelja, aktivnosti, troškova, potrebnu dokumentaciju i sva ostala pitanja vezana uz prijavu i provedbu projekata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim prezentacije Natječaja, Međunarodna agencija za razvoj d.o.o. održat će i prezentaciju novog promotivnog web portala Visit Village.

Predstavljanje će se održati u petak, 16. veljače, u 18 sati, u zgradi Općine Vinica te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani OPG-ovi s područja Općine Vinica i Općine Donja Voća na ovo edukativno predstavljanje i prezentaciju.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!