NEZADOVOLJSTVO ‘Svi parkiraju nepropisno jer mjesta nema, ali kazna samo meni!?’

Čitatelji su nas izvjestili kako u Ulici Miroslava Krleže, u naselju Bronx, već neko vrijeme postoji problem s parkiranjem.

Čitateljica navodi kako neki imaju privilegiju parkirati točno ispred ulaza u zgradu, dok je iza zgrada parking stalno popunjen te velika većina građana auto ostavlja na zelenoj površini.

– Neki imaju privilegije parkirati ravno ispred ulaza u zgradu. Tamo stanu dva do tri automobila ispred svakog ulaza. Iza je parking koji je ispunjen te velika većina stanara ostavlja auto na zelenoj povrsini, no nisam čula da je itko dobio kaznu. Tako da je očito netko ujutro zvao komunalnu službu, koja mi je uručila ‘čestitku’. Parking postaje premali za tolike aute i, da stvar bude još gora, nitko ništa ne poduzima već se očito samo pišu kazne ili netko od susjeda iskaljuje frustracije – napisala nam je čitateljica.

Čitatelj pak navodi kako najveći problem nastajte zbog korisnika okolnih trgovina.

– Ispred zgrade parkiraju vozači autoškole te građani koji dođu u pekaru ili u kasino i u trgovinu pa onda stanari nemaju gdje parkirati. Neki parkiraju bočno pa se uopće ne može proći automobilom ili mimoići, a rampe se ne smiju postaviti, jer je to javni gradski prostor i rampa bi ometala dostavu – rekao nam je čitatelj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije