Vijesti / Društvo

ODAVANJE POČASTI Ivanečki branitelji prisjetili se preminulog Davora Bregovića

ODAVANJE POČASTI Ivanečki branitelji prisjetili se preminulog Davora Bregovića

Povodom 5. obljetnice smrti, na posljednjem počivalištu na ivanečkom groblju, odana je počast preminulom hrvatskom branitelju Davoru Bregoviću Brcu.

Davora su se tim povodom prisjetili njegov brat Miljenko, zatim članovi predsjedništva Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec, Hrvatskog časničkog zbora Ivanec, potom predstavnici Policijske postaje Ivanec, te kolege iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec. Počast je odana i hrvatskim braniteljima umrlim nakon Domovinskog rata, kao i preminulim vatrogascima kao i onima stradalima na dužnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prisjećajući se Davora, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec, Ljudvek Cikač, istaknuo je kako je bio jedan od prvih članova i pokretača prilikom utemeljenja i osnivanja.

- Davor je u nekim segmentima rada ogranka bio poput 'skrivenog vođe', osoba za koju se uvijek znalo da će odraditi svoj dio zadaće, ali i svojim idejama i prijedlozima ih i poboljšati'.

U ime kolega vatrogasaca obratio se Mario Rogina, istaknuvši kako je Davor bio upravo takav, osoba za koju se znalo da je uvijek raspolaganju i u koju se moglo imati puno povjerenje.

U ime Davorove obitelji, nazočnima se na dolasku i sjećanju na njega zahvalio brat Miljenko. Sveta misa za Davora bit će služena u župnoj crkvi u Ivancu, u subotu, 24. veljače u 7.30 sati.

Davor Bregović bio je ratnik pripadnik 104. Brigade HV, tajnik UDVDR Ogranak Ivanec u dva mandata, dugogodišnji aktivan član DVD-a Ivanec, a preminuo je 22. veljače 2013. godine.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!