UZORNE VOZAČICE Policija za vrijeme akcije darivala žene, utvrđen 21 prekršaj

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su jučer, 8. ožujka, od 10 do 14 sati, u sklopu obilježavanja međunarodnog Dana žena proveli preventivno represivnu akciju pod nazivom ‘Cool je biti uzorna vozačica’.

Za vrijeme akcije prioritetno se provodio nadzor vozača u smislu poštivanja propisa vezanih uz brzinu kretanja vozila, korištenje sigurnosnih pojaseva i nepropisne uporabe mobitela za vrijeme vožnje.

Vozači i putnici zatečeni u prekršajima sankcionirali su se sukladno zakonskim propisima, a žene, bilo vozačice ili putnice u vozilima, policija je darivala privjeskom ‘Policajac’, dok su tri prvo zatečene vozačice sa vozačkim stažem duljim od 10 godina, koje nisu u tom vremenu evidentirane kao počiniteljice prekršaja, nagradile se dodatnim poklon paketom.

Nagrađene dodatnim poklon paketom su Ana Vukešin iz Strmca Podravskog, vozačica sa 39-godišnjim iskustvom, Mirela Osonjački iz Ivanca, vozačica sa 14-godišnjim iskustvom i Ivana Nikolić iz Poljanca, vozačica sa 20-godišnjim iskustvom.

Za vrijeme akcije utvrđen je ukupno 21 prekršaj, a nadzirano je ukupno 138 žena u svojstvu vozačica i putnica, koje su darivane prigodnim poklonom – privjeskom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije