Vijesti / Društvo

LIONS OPEN U subotu 24. ožujka drugi Humanitarni badminton turnir u TTS-u

LIONS OPEN U subotu 24. ožujka drugi Humanitarni badminton turnir u TTS-u

Lions klub New Century Lions Club 'Varaždin Millennium' organizira u subotu 24. ožuika 2018. drugi po redu hunianitarni badminton turnir pod nazivom 'Humanitarni Lions Opetn Badminton turnir 2018', a koji se  organizira u suorganizaciji sa Badminton klubom Marlex iz Varaždina,

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji 'Nova budućnost' koja djeluje na području grada Varaždina.

Humanitarni turnir odrzat ce se u Sportskom centru TTS u Varaždinu. Financijska sredstva će se prikupljati putem kotizacija za sudjelovanje na turniru, a prikupljena sredstva koristit ce se za opremanje objekta Udruge u Varaždinu, poput primjerice renoviranja kupaonice, koje treba vodoinstalaterske radove, postavljanje tuš kade, zamjenu pločica i neke druge, a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika navedene Udruge. Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kuna bez obzira u koliko disciplina se sudionik prijavi.

Pomoći se može i uplatom novcanog iznosa na račun NCLC VARAZDIN MILLENNIUM otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ) IBAN: HR4923400091510918004 s naznakom za Humanitarni Lions Open Badminton Turnir 2018.

Jedan od suorganizatora turnira je i HDS ZAMP koji se odrekao iznosa autorske iiaknade za javnu izvedbu glazbenih djela i iznosa troškova naplate u korist prikupljanja sredstava za Udrugu 'Nova budućnost', budući da će se nakon odrzavanja sportskog dijela turnira u večernjim satima održati i glazbeni program gdje će prisutne humanitarno zabavljati odlični glazbeni sastavi Jam lT rock cover band i bend Zubo & Dudo.

Sve informacije o turniru kao i prijave vrše se putem e-maila: marek.vz@gmail.com te na www.facebook.com/BadmintonKlubMarlex/.

Članovi NCLC Varaždin Millennium-a i Badminton kluba Marlex ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da nam se 24. ožujka 2018. i osobno pridruže u humanitarnom sportskom događaju te da uz rekreaciju i zabavu podrže ovu huinanitarnu akciju.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!