Vijesti / Društvo

FOTO Varaždin Dance Open i drugi događaji privukli posjetitelje u Lumini

FOTO Varaždin Dance Open i drugi događaji privukli posjetitelje u Lumini

Djeca iz plesno-manekenskog studija Lena iz Varaždina oduševila su žiri i publiku na velikom plesnom natjecanju Varaždin Dance Open, održanom u centru Lumini. Njihova točka jedna je od tri najbolje. Druge dvije ostvarili su plesači Flika Šenkovec u dobnim kategorijama 'mini' i 'djeca'.

U raznim se kategorijama natjecalo više od dvjesto plesača, a još njih pedesetak uključilo se u tzv. 'battle', tj. odmjeravanje snaga jedan na jedan. Po dva su plesača izlazila na podij i ukrštavala svoje plesne vještine i talent. Iako su se borili srčano, proglašavanje pobjednika završavalo je u prijateljskoj atmosferi. Dobre vibracije pljeskom je pojačavala publika.

Varaždin Dance Open organiziran je u sklopu Dana ljepote, zdravlja, plesa i sporta. Manifestacija je to koja posjetiteljima centra Lumini omogućuje da provjere svoje zdravlje te doznaju kako ga poboljšati. Posebno velik interes vladao je za besplatnim pregledima vida, lica i vlasišta te šminkanjem.

Učenice Strukovne škole Varaždin pokazale su da su spremne za izlazak na tržište rada. Posjeduju stručno znanje, prate trendove, a i strastveno rade ono za što se obrazuju. Posjetiteljice su počastile brzim frizurama, masažom ruku te manikurom, a djecu oslikavanjem lica.
Mnogo dječjeg smijeha bilo je u još jednom kutku centra Lumini – Twisteru. Ta je igraonica svoju rođendansku zabavu začinila s mnogo maštovitih igara.

Smijeh je saveznik zdravlja i ljepota, baš kao što su i prehrana te sport. Zato su posjetitelji centra Lumini svih dobi tijekom vikenda učili i kako se pravilno hraniti te vježbati.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!