Vijesti / Društvo

FOTO I VIDEO Martina Poznić obavila shopping u 2 minute, evo kako je bilo

FOTO I VIDEO Martina Poznić obavila shopping u 2 minute, evo kako je bilo

Danas je u Čakovcu službeno otvorena Galerija Sjever 2. Ono što je sve zanimalo, bila je nagradna igra '2 minute' koja je više od mjesec dana bila glavni misterij u gradu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri prijavilo se više od 8 tisuća prijavljenih, a nasumičnim odabirom najsretnija je bila Martina Poznić iz Novog Sela Rok koja je tako osvojila shopping u TEDi-ju do 15.000 kuna.

>>> FOTO U Čakovcu službeno otvorena Galerija Sjever 2
>>> ANKETA Kupci oduševljeni Galerijom Sjever 2: 'Sve je super!'
>>> GALERIJA SJEVER Martina Poznić dobitnica 15.000 kuna vrijednog shoppinga

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Isprva nisam vjerovala da sam od svih prijavljenih izabrana baš ja. Ovo je prvi put da sam osvojila nekakvu nagradu. Stvarno sam sretna i iznenađena - rekla nam je.

Martina je u 17 sati u pratnji popularnog Maria Petrkovića uzela kolica u ruke i krenula u nikad zanimljiviju shopping avanturu. Imala je veliku podršku posjetitelja, ali i kćerke Franke koja je birala robu za sebe.

- Prezadovoljna sam obavljenom kupnjom i sretna što sam imalu tu priliku. Dao Bog da se ponovilo još koji put. Zahvaljujem se Galeriji Sjever na predivnom i nezaboravnom danu.

Bilo je ludo i nezaboravno... Hvala i ljudima koji su me bodrili i pomagali savjetima. Najveće uzbuđenje bilo je na samom početku, no kada je Mario dao znak za početak kupnje, sve se smirilo i krenula sam odlučno - ispričala nam je vidno uzbuđena Martina. 

U dvije minute u kolica je uspjela utovariti robu u vrijednosti 6.330 kuna, a voditeljica centra Galerija Sjever Maja Đurkin Međimurec obradovala je Martinu još s 5 tisuća kuna za kupovinu u trgovini po izboru.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!