MARIO MARTINČEVIĆ najkreativnijim komentarom do vrijedne nagrade Radio Megatona

Duhovite i kreativne komentare objavili su slušatelji Radija Megaton na radijskom Facebook profilu kako bi sudjelovali u nagradnoj igri ‘Muškarci u akciji’ koja je provedena pod pokroviteljstvom restorana ‘Kneginečka hiža’ iz Kneginca Gornjeg.

Zadatak je bio da svaki sudionik tagiranjem četvorice svojih prijatelja najkreativnijim komentarom uvjeri radijsku prosudbenu komisiju da upravo oni zaslužuju nagradu.

Najbolji komentar napisao je Mario Martinčević iz Novaka kod Maruševca koji je na simpatičan način opisao životne situacije ‘friško oženjenog muškarca’.

Nagrada koju su u ‘Kneginečkoj hiži’ realizirali Mario i njegovi prijatelji sastojala se od obilne i ukusne večere s pićem.

Realizacijom navedene nagradne igre Radio Megaton, najslušaniji radio u Varaždinskoj županiji, nastojao je podsjetiti slušateljstvo na dragocjeno vrijeme provedeno u društvu dobrih prijatelja, doprinoseći tako stvaranju novih uspomena, ali i akcentirajući činjenicu da je u užurbanosti svakodnevice potrebno i malo zastati i uživati u sitnicama koje čine život.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije