Vijesti / Društvo

PROGRAM Proslava Dana Općine Trnovec Bartolovečki od 17. do 22. travnja

PROGRAM Proslava Dana Općine Trnovec Bartolovečki od 17. do 22. travnja

Stanovnici Općine Trnovec Bartolovečki u utorak, 17. travnja te subotu i nedjelju, 21. i 22. travnja, slave Dan Općine

U utorak, 17. travnja, na sam Dan Općine, u 17 sati počet će sveta misa u crkvi Majke Božje Snježne u Trnovcu. Za 18 sati najavljena je svečana sjednica Općinskog vijeća u Pastoralnom centru Župe Majke Božje Snježne u Trnovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program će biti nastavljen folklornim festivalom u Sportskoj dvorani Osnovne škole Trnovec u subotu, 21. travnja, u 20 sati. Uz domaćine, KUD Mak, nastupit će KUD Šumari iz Vinkovaca i KUU Miljevci.

Cjelovečernji koncert KUD-a Mak bit će i za dobivanje statusa ansambla, kao prvog kulturno-umjetničkog društva u Varaždinskoj županiji.

Trostruki je program najavljen za nedjelju, 22. travnja. U 9.30 sati počet će sveta misa u crkvi sv. Bartola u Bartolovcu, a u 11 sati počet će druženje u organizaciji Lovačkog društva Kobac u lovačkom domu u Žabniku.

Obilježavanje Dana Općine Trnovec Bartolovečki završit će koncertom '4 tenora' u 20 sati u sportskoj dvorani OŠ Trnovec uz besplatan ulaz.

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Marko Pecotić i Vladimir Garić, uz pratnju tamburaškog orkestra KUD-a Mak pod vodstvom Tibora Büna, izvest će dvadesetak popularnih skladbi.

Općina Trnovec Bartolovečki osnovana je 17. travnja 1993. godine, a taj se datum slavi i kao Dan Općine.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!