Vijesti / Društvo

Putopisno predavanje Janje Žnidarić 25. travnja u Gradskoj knjižnici

Putopisno predavanje Janje Žnidarić 25. travnja u Gradskoj knjižnici

U srijedu, 25. travnja, u Gradskoj knjižnici i čitaonici 'Metal Ožegović' volonterka udruge 'Kolajna ljubavi' Janja Žnidarić održat će putopisno predavanje pod nazivom 'Putuj i čini dobro - Sreća na afrički način'.

Predavanje počinje u 19 sati.

- Tanzanija kao prekrasna afrička destinacija oduševljava putnike širom svijeta, ali i pruža uvid u sreću na afrički način. Svi koji ostanu malo duže, nepovratno se promjene i razviju posebnu zahvalnost. Na predavanju ćete saznati zašto je tome tako i kako je jedna lutka dovoljna za sreću u Africi,  kakav je osjećaj maziti geparda te kako se i Vi možete odvažiti i volontirati u Africi - stoji u najavi.

Janja Žnidarić će prezentirati rad udruge 'Kolajna ljubavi' u Africi te opisati kako izgleda život u sirotištu sv. Ante.   

'Putuj i čini dobro' naziv je ciklusa humanitarnih, putopisnih predavanja koje organizira Kolajna ljubavi - udruga posvećena pomaganju siromašnima u domovini i svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaz je besplatan, a na predavanju će se prikupljati donacije za pomoć afričkoj siročadi u sirotištu sv. Ante u Tanzaniji.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!