Vijesti / Društvo

U Varaždinu održan kršćanski sastanak Jehovinih svjedoka na temu Kristova zakona

U Varaždinu održan kršćanski sastanak Jehovinih svjedoka na temu Kristova zakona

Jehovini svjedoci sa sjeverozapadnog područja Hrvatske 22. travnja održali su jednodnevni kršćanski sastanak s temom: 'Ustrajno živimo po Kristovom zakonu'. Skup se održao u Areni Varaždin.

Program je naglasio koliko je u današnje vrijeme korisno živjeti po Kristovom zakonu. Program se osvrnuo na niz načela koja je za svog zemaljskog života izrekao Božji sin, Isus Krist.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bilo je objašnjeno kako ta načela mogu biti od praktične vrijednosti za mlade koji žele živjeti čestito, za kvalitetu braka, za sve osobe koje se danas suočavaju s mnogobrojnim izazovima te za sve koji se smatraju kršćanima i u svom životu žele slijediti primjer Božjeg sina, Isusa Krista.

Bilo je također naglašeno koliko je u ovim teškim vremenima važno u svom životu primjenjivati dvije najznačajnije zapovijedi koje je Krist ostavio: 1. ljubiti Boga i 2. ljubiti svoje bližnje. Naglašeno je koliko je važno razvijati ljubav prema bližnjima. To je usko povezano sa zlatnim pravilom koje je izrekao Krist: 'Sve što želite da ljudi čine vama, činite i vi njima.'

Razmatrani su savjeti kako roditelji mogu pomagati svojoj djeci da hode Kristovim zakonom. Mladi su također bili ohrabreni da slijeđenje Kristovog zakona smatraju najboljim životnim putem.

Organizirano je također i krštenje te je kršteno 6 osoba.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci