Vijesti / Društvo

KAO NEKAD Čehok i Avar najavili: Od 1. srpnja opet na kupanje na dravske bazene!

KAO NEKAD Čehok i Avar najavili: Od 1. srpnja opet na kupanje na dravske bazene!

Najavili su to na današnjem kolegiju gradonačelnika Ivan Čehok i njegov zamjenik Zlatan Avar, rekavši kako je tvrtka Varkom dogovorila s vlasnikom toga prostora, tvrtkom Turist, sklapanje ugovora o najmu.

Najam će Grad plaćati 5.000 kuna mjesečno (plus PDV), ali će u bazensku opremu biti potrebno uložiti i više od pola milijuna kuna u ovih nadolazećih oko dva mjeseca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, Grad želi kupiti cijeli taj kompleks od privatnog vlasnika, pregovori su još uvijek u tijeku, do kraja godine će se znati i ishod tih pregovora.

Tko će biti nositelj popratnih ugostiteljskih sadržaja, još uvijek se ne zna. Ako će željeti, to će biti Turist, a gradonačelnik je najavio mogućnost da i gradska tvrtka Aquacity preuzme taj dio posla.

Što se tiče cijene ulaznica, gradska uprava nije dala precizan odgovor, ali se čini da bi ulaz na dravske bazene mogao biti besplatan. Jednako kao što je to bio nekad.

Otkako su 90-ih godina prošli pretvorbu i privatizaciju, bazeni na Dravi bili su u funkciji do 2003. godine, kada je u njih i dalje ulagao Varkom. No tada sve to prestaje, do današnjih dana, kada Grad ponovno želi taj iznimno bitan dio grada staviti u javnu funkciju. Ovo je tek prvi korak, rekao je gradonačelnik Ivan Čehok.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!