Vijesti / Društvo

HUMANITARNO! Radionica i malonogometni turnir ove subote u TTS centru

HUMANITARNO! Radionica i malonogometni turnir ove subote u TTS centru

Rotary Club Varaždin 1181, u subotu, 5. svibnja, organizira Humanitarni Rotary turnir u malom nogometu na sportskim terenima TTS centra u Varaždinu, s početkom u 9.30 sati.

Tako će Rotary Club Varaždin 1181 po 8. puta zaredom biti domaćin hrvatskim rotarijancima u cjelodnevnom sportskom druženju, a ujedno i humanitarno djelovati, jer će sva prikupljena sredstva biti donirana Udruzi 'Plavo srce' koja brine o zaštiti interesa, promicanju razvitka te unapređenju kvalitete života zrelih osoba s autizmom i njihovih obitelji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove godine će RC Varaždin 1181 ugostiti brojne predstavnike klubova, uključujući prijatelje iz RC Zagreb Zrinjevac, RC Zagreb 1242, RC Prelog te ostala dva varaždinska Rotary kluba, RC Varaždin i RC Varaždin Jug. Na turniru će sudjelovati i mladi rotarijanaci iz Rotaract kluba Zagreb Zrinjevac i Rotaract kluba Varaždin.

Također će im se u subotu u 11 sati na TTS-u pridružiti i Rotaract Club Varaždin u sklopu svoje humanitarne akcije 'Feel the difference', koji u suradnji sa Udrugom slijepih Varaždinske županije, Rotaractom klubom Niš-Mediana i Rotaract klubom Kragujevac organizira radionicu 'Kako pristupiti slijepoj osobi?'.

Cilj ove velike akcije je educiranje građana kako pristupiti slijepoj osobi, pomoći u kretanju, dati korisne informacije i olakšati svakodnevne aktivnosti. Osim toga će vlasnicima lokalnih kafića i službeno predati cjenike na Brailleovom pismu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci