Vijesti / Društvo

(O)ŽIVI(MO) GRABERJE Uskoro novi sportski tereni, Varaždinci će moći i boćati!

(O)ŽIVI(MO) GRABERJE Uskoro novi sportski tereni, Varaždinci će moći i boćati!

Na svojem Facebook profilu varaždinski gradski vijećnik i stručni suradnik u Zajednici sportskih udruga Denis Mladenović najavio je skorašnje proširenje sportsko-rekreativnog kompleksa Graberje kroz projekt nazvan (O)živi(mo) Graberje.

- Predstavljamo vam inicijalno-idejno rješenje uređenja vanjskih sportskih terena u sklopu Graberja, s ciljem obogaćivanja sportsko-rekreacijskih sadržaja za građanstvo. Uz postojeće terene za nogomet, košarku, rukomet i atletskih staza, do ljeta slijedi izrada glavnog projekta pa postavljanje street workout parka, terena za odbojku na pijesku, badminton i boćalište - napisao je Mladenović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče financijskih izdataka za provođenje projekta, Mladenović ističe kako oni neće predstavljati problem.

- U principu ovaj projekt ne zahtijeva neke prevelike zahvate, odbojka je tu već od prošle godine pa treba samo postaviti pijesak, potrebno je urediti asfaltirani plato, tu također nisu neki financijski izdaci, treba postaviti linije za badminton. Također treba podići rubnike za boćanje. Za street workout sredstva su već predviđena u proračunu. Sveukupno bi trebalo oko deset tisuća kuna za provođenje cijelog projekta – rekao je Mladnović.

Što se vremenskih okvira tiče, Mladenović ističe kako je želja da se projekt završi do 15. lipnja.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci