Vijesti / Društvo

DANI ŠIBE I RIBE Besplatni koncerti i vlak od Varaždina do Kotoribe

DANI ŠIBE I RIBE Besplatni koncerti i vlak od Varaždina do Kotoribe

U tijeku su intezivne pripreme za najveću kotoripsku manifestaciju Dani šibe i ribe koja će se ove godine održati na prostoru kod nove škole 26. i 27. svibnja.

Općinski čelnici, načelnik Ljubomir Grgec i njegov zamjenik Roberto Ujlaki, dogovaraju program jer se ove godine obilježava 15 godina otkako se ova nadaleko poznata manifestacija održala u Kotoribu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otkrili su nam da nas očekuje puno dobre ribe i zabave ispod velikog šatora.

Tako će u subotu već od popodnevnih sati Kotoripčane i njihove goste zabavljati Tamburaški sastav 'Cure iz centra' - popularne C.I.C.E. U večernjim satima očekuje nas besplatni koncert Crvene jabuke. No, ni tu nije kraj subotnjeg programa. Nakon Žere i Crvene jabuke, na pozornicu će odličan bend imena Pisofkejk.

Nedjelja je rezerivarana za grupu Enigma, bogatu ponudu domaćih tradicijskih proizvoda, jela od ribe - posebno šarana na rašljama, ribičiju u bazenu..., dok će kao šećer za kraj zapjevati poznati tamburaški sastav Gazde.

Kako doznajemo, svi koncerti su besplatni, a u planu je i besplatan vlak koji će voziti na relaciji Varaždin - Kotoriba - Varaždin.

Dobra zabava je zagarantirana, a detaljan program Dana šibe i ribe bit će uskoro predstavljen.

Vozni red:

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci