Vijesti / Društvo

Prijavite se za sudjelovanje na Sajmu sigurnosti i prevencije u Novom Marofu!

Prijavite se za sudjelovanje na Sajmu sigurnosti i prevencije u Novom Marofu!

Policijska uprava varaždinska u suradnji s Varaždinskom županijom i Vijećem za prevenciju kriminaliteta Varaždinske županije, Gradom Novim Marofom i Vijećem za prevenciju kriminaliteta Grada Novog Marofa u petak, 8. lipnja, u vremenu od 9 do 17 sati organizirat će Sajam sigurnosti i prevencije u Novom Marofu.

Sajam sigurnosti i prevencije održavat će se na prostoru Zagorske ulice u Novom Marofu, ispred Gradskog poglavarstva i na parkirališnom prostoru Doma zdravlja Novi Marof. U slučaju lošijih vremenskih prilika Sajam će se održavati u Školskoj športskoj dvorani Novi Marof.

Sajam će biti prilika da uz policiju, predstavnici poslovnih subjekata, institucija i građanskih udruga koji djeluju u području sigurnosti i prevencije ostvare međusobni kontakt te da prezentiraju građanima svoje djelovanje, tehnike i sredstva koja koriste u svom svakodnevnom radu, s ciljem sprječavanja rizičnih situacija, odnosno podizanja osjećaja sigurnosti građana i radi stvaranja zajednice koja brine.

- Upućujemo poziv svim zainteresiranim izlagačima, našim dosadašnjim i budućim partnerima koji se u svom djelokrugu rada bave sigurnošću i prevencijom, da na vrijeme rezerviraju svoje izlagačko mjesto. Napominjemo da su izlagači oslobođeni od plaćanja kotizacije - poručuu iz Policijske uprave varaždinske.

Prijavnicu za sudjelovanje na Sajmu sigurnosti i prevencije možete preuzeti putem Internet stranice Policijske uprave varaždinske.

Ispunjenu Prijavnicu potrebno je dostaviti putem e-pošte na adresu: prevencija-vz@mup.hr ili telefaksom na broj: 042/372 315.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!