Vijesti / Društvo

POŠALJITE FOTOGRAFIJE I ove godine biramo najmaturantske razrede!

POŠALJITE FOTOGRAFIJE I ove godine biramo najmaturantske razrede!

Svake godine putem medija eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr, a s organizatorom najvećih maturantskih partija, Caffe barom Millenium, koji će se ove godine održati na Mesapu za sve maturante Međimurske i Varaždinske županije, organiziramo glasanje za najmaturanske razrede te dijelimo nagrade!

Protekle godine skupili smo 35 tisuća glasova u glasanju za najkreativnije i najbolje razrede, a glavna nagrada bio je - adrenalinski dan u Accredo Centru u Zasadbregu, što ćemo podijeliti najmaturanskim razredima i ove godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za maturante Međimurske županije koordinator prikupljanja fotografija maturanata je Srednja škola Prelog, a ako imate vlastitu naručenu fotografiju koje želite da objavimo (obavezno napisati u emailu: razred + škola), pošaljite nam na [email protected]

Maturanti Varaždinske županije fotografije razreda (obavezno napisati u emailu: razred + škola) poslati na [email protected].

Foto natječaj će biti objavlje na Facebook profilima eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr gdje će razredi maturanata čije fotografije prikupe najviše 'lajkova/glasova', biti nagrađeni bogatim nagradama koje priprema Caffe bar Millenium.

Najbolji maturantski razred 'MEGA MATURANTSKOG PARTY-a' osvaja nagradu:

1. ADRENALINSKI DAN u Accredo Centru Zasadbreg + jedan koncert po izboru za cijeli razred u dvorani Mesap u našoj organizaciji do kraja godine.
2. Bon za piće od 300 kuna + ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred na Mesapu u našoj organizaciji.
3. Ulaznice za koncert za cijeli razred po izboru u dvorani Mesap u našoj organizaciji (ulaznice za koncert po izboru treba iskoristiti do kraja godine).

NAPOMENA! Nagrade osvajaju i međimurski i varaždinski maturanti.

NORIJADA 2018:

18.5. PETAK - Predmaturantski party i otvorenje Norijade s grupom Tragovi
22.5. ZAVRŠNI I NAJLUĐI maturantski party s grupom Kumovi, završna najluđa večer s izborom najmaturanata i vrijednim nagradama.

I ove godine organizirani je prijevoz za sve maturante iz Čakovca i Varaždina.

Ulaz na party je 20 kuna koji pokriva povratnu autobusnu kartu iz Čakovca, Varaždina ili Preloga te ulaz na Mesap.

Prijevoz, za sve koji nisu maturanti, naplaćuje se 20 kuna za povratnu kartu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci