Vijesti / Crna kronika

JAVLJA POLICIJA

NOVI DETALJI TUČNJAVE U KOTORIBI Policija podnijela prijave, konobar kažnjen zbog upotrebe papar spreja

NOVI DETALJI TUČNJAVE U KOTORIBI Policija podnijela prijave, konobar kažnjen zbog upotrebe papar spreja
Snimio čitatelj

24-godišnjak iz Kotoribe je 'zaradio' kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju, a o svemu će se podnijeti posebno izvješće državnom odvjetništvu...

Kako javlja PU međimurska, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 24-godišnjak s područja Općine Kotoriba počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu 42-godišnjaka te će protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Vezana vijest:

EKSKLUZIVAN VIDEO Trenutak tučnjave i napada u kafiću u Kotoribi! SNIMKA NAPADA NAPAD U MEĐIMURJU Muškarci pretukli konobara pa pobjegli, kamera sve snimila

Vezano za fizički sukob i tjelesne ozljede koje su zadobili 32 i 42-godišnjak podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, piše eMeđimurje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja 42-godišnjak je podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnje protiv 28-godišnjaka s područja Općine Donji Vidovec. Naime, u kaznenoj prijavi je naveo da mu je u nedjelju, 19. siječnja, oko 00:45 sati, nakon događaja u ugostiteljskom objektu, kada je zatražio medicinsku pomoć, u prostorijama ispostave Zavoda za hitnu medicinu u Kotoribi, 28-godišnjak na ulazu stao pred njega prijeteći mu ubojstvom.

Pošto se 42-godišnjak uplašio za svoj život iz džepa jakne izvadio je raspršivač dozvoljenih neškodljivih tvari 'Pfeffer' te ga raspršio prema 28 i 32-godišnjaku. Kriminalističko istraživanje vezano za kazneno djelo prijetnje se nastavlja. Obvezni prekršajni nalog izdan je 42-godišnjaku, zbog počinjenog prekršaja iz članka 29. stavak 5. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja te je oduzet raspršivač.

Također se dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način narušavali 32 i 24-godišnjak s područja Općine Kotoriba tako što su vikali i galamili, pogrdnim riječima vrijeđali goste i konobara te su gostima sa stola uzimali cigarete. Protiv dvojca se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda. 

Podsjećamo da su u nedjelju, 19. siječnja oko pola 1 sati u Kotoribi u Ulici Stjepana Radića, u ugostiteljskom objektu, u tučnjavi troje muškaraca, 42, 32 i 24-godišnjaka,  lakše ozlijeđene dvije osobe (42 i 32-godišnjak).

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su 32 i 24-godišnjak ušli u lokal te od 42-godišnjeg uposlenika tražili piće za van, a što je uposlenik odbio. Nakon toga je 32-godišnjak šakom udario uposlenika u glavu, započela je tučnjava u koju se uključio i 24-godišnjak. U prostoru šanka je 24-godišnjak uzeo pepeljaru i više puta udario uposlenika po glavi. Da bi se obranio uposlenik je u jednom trenutku sa šanka uzeo nepoznati oštar predmet te njime mahnuo prema 32-godišnjaku i ubo ga u tijelo, nakon čega su napadači napustili lokal.

Kasnije je 32-godišnjak u pratnji nekoliko nepoznatih osoba zatražio liječničku pomoć u Kotoribi, gdje je došao i napadnuti uposlenik lokala zatražiti pomoć. Tih nekoliko osoba je nasrnulo na uposlenika te on se branio uporabom papar spreja kako bi odbio napad.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video