Vijesti / Crna kronika

SNIMKA NAPADA

NAPAD U MEĐIMURJU Muškarci pretukli konobara pa pobjegli, kamera sve snimila

NAPAD U MEĐIMURJU Muškarci pretukli konobara pa pobjegli, kamera sve snimila
E.M.

Osim vlasnika kafića, u bolnici je završio i jedan od muškaraca koji je bio u grupi.

U noći sa subote na nedjelju u jednom ugostiteljskom objektu u Kotoribi dogodio se fizički napad u kojem su sudjelovale tri osobe. Jedan od ozlijeđenih je i konobar, koji je ujedno i vlasnik ugostiteljskog objekta. Na mjesto događaja odmah je pristigao veći broj policijskih službenika i vozila, piše eMeđimurje.

Vlasnik kafića ustupio je eMeđimurju snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi trenutak napada i tučnjave:

*Video snimka je zamućena zbog zaštite identiteta jer se još uvijek provode kriminalistička istraživanja.

Vlasnik kafića rekao je da je na vlastitu odgovornost odlučio biti otpušten iz bolnice te je ispričao i detalje napada.

- U kafić je došla grupa muškaraca. Najprije su me molili da im posudim alkohol, a zatim da im prodam. Nisu imali ambalažu, a ja sam ih potom odbio. Nakon toga su krenuli vikati i praviti nered, pa sam im ponovio da im neću prodati ništa, budući da su uz sve to bili i pijani. Kada sam ih drugi puta odbio, nasrnuli su na mene. Pokušavao sam riješiti sve riječima, ali nije se moglo. Jedan me krenuo udarati šakama, a drugi mi je glavu razbio pepeljarom. Sve je bilo puno krvi, nisam ništa vidio od količine krvi koja mi se slijevala i po očima.

Osim vlasnika kafića, u bolnici je završio i jedan od muškaraca koji je bio u grupi.

- Ne znam kako je on završio, vjerojatno ga je netko u tom kaosu zamijenio sa mnom, budući da smo obojica bili obučeni u crno, rekao je konobar. 

O cijelom događaju razgovarali smo i s PU međimurskom.

- U noći sa subote na nedjelju u Kotoribi u Ulici Stjepana Radića u ugostiteljskom objektu ozlijeđene su dvije osobe u tučnjavi troje muškaraca, 42-godišnjaka, 32-godišnjaka i 24-godišnjaka. Ozlijeđeni 42-godišnjak i 32-godišnjak zadržani su na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Policija trenutno provodi kriminalistička istraživanja - rekao je za eMeđimurje Nenad Risek iz PU međimurske.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video