Vijesti / Crna kronika

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

OBRAČUN U MISTER X-u Mladić (20) galamio i vrijeđao pa dvaput dobio šakom u glavu

OBRAČUN U MISTER X-u Mladić (20) galamio i vrijeđao pa dvaput dobio šakom u glavu
Siniša Sović/Foto agencija Sjever; Ilustracija

Važnu ulogu i ovog je puta odigrao alkohol...

Općinski sud u Varaždinu danas je javno objavio sadržaj nepravomoćne presude kojom se N.K. (20), V.G. (27) i N.G. (49) proglašavaju krivima za narušavanje javnog reda i mira.

Događaj zbog kojeg je trojac završio pred varaždinskim sudom dogodio se sredinom svibnja ove godine u ugostiteljskom objektu Mister X u Gornjem Knegincu.

Kako piše u presudi, sve je započeo N.K. koji je oko ponoći pod utjecajem alkohola u iznosu od 1,45 promila vikao, vrijeđao i galamio te jednom od prisutnih gostiju uputio riječi 'P**** ti materina, kome si ti j*** majku prije tjedan dana'. Nakon toga ga je pozivao na fizički sukob, unoseći mu se u 'tijelo i lice'.

Prvo su ga gosti pokušali smiriti, no potom su na njega nasrnuli N.G. i V.G., svaki ga je jednom udario šakom u glavu. N.K. nakon tog je napada pao na pod te, piše u presudi, zadobio manje ozljede u vidu crvenila unutarnje strane usne.

Svaki od okrivljenih morat će platiti 508,71 kuna kazne, osim N.K.-a kojem je kazna umanjena za 300 kuna, što je ekvivalent vremenu koje je proveo u u posebnoj policijskoj prostoriji do prestanka djelovanja alkohola.

Stranke u sporu na presudu se mogu žaliti u roku od osam dana.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video