Vijesti / Crna kronika

nesreća na đurđevačkoj obilaznici

NOVE INFORMACIJE Audi varaždinskih tablica kriv za frontalni sudar: Još tri osobe bore se za život

NOVE INFORMACIJE Audi varaždinskih tablica kriv za frontalni sudar: Još tri osobe bore se za život
ePodravina

Prema dosad dostupnim informacijama, dva mladića iz Audija varaždinskih tablica smrtno su stradala, a Jutarnji list piše kako se još dva mladića iz istog vozila bore za život.

U sudaru dva automobila u nedjelju oko 3,38 sati, na đurđevačkoj obilaznici, poginulo je dvoje ljudi dok je šestero ozlijeđeno. Tri se osobe bore za život, dok su tri izvan životne opasnosti.

Vezana vijest:

nesreća kod Đurđevca teška prometna nesreća POGINULA DVA MLADIĆA U teškoj nesreći kod Đurđevca sudjelovalo vozilo varaždinskih registracijskih oznaka

Prema dosad dostupnim informacijama, dva mladića iz Audija varaždinskih registracijskih oznaka smrtno su stradala, a Jutarnji list piše kako se još dva mladića iz istog vozila bore za život.

U drugom vozilu, Passatu, bila je četveročlana obitelj iz Starigrada, među kojima i djevojčica (14) koja je također ozlijeđena. Vozač (50), djevojka (19) i djevojčica su teško ozlijeđeni, dok najteže ozljede ima 47-godišnjakinja i ona se još bori za život.

Jutarnji list doznaje kako je Audi iz neutvrđenih razloga u oštrom zavoju prešao suprotni kolnički trak i što je rezultiralo frontalnim sudarom s Passatom.

Državna cesta bila je zatvorena zbog policijskog očevida sve do 8.35 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video